12 октомври неработен ден за сите граѓани

0
95

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 11 октомври, недела, Денот на народното востание, е државен празник.

Понеделник, 12 октомври, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните им го честита Денот на народното востание.