Калајџиев: Последната верзија на ЗЈО што владата ја усвојува е брука

0
68

Последната верзија на ЗЈО што е сега во процедура не само што не ги отсрани контраверзиите што ги зготвија партиите туку напротив ги дорасипа! Брука! Напиша на Фејсбук професорот Гордан Калајџиев.