Прес-конференција на Мицкоски

0
177
Foto

Во просториите на Центарот за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ, во Палата др. Христо Татарчев, денеска во 12:45 часот ќе се одржи прес конференција за медиуми.

На истата ќе се обрати Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ.

КУРИР ќе ја пренесува прес-конференцијата во живо.