Возачот на Боки потврди дека го носел во Влада

0
195

Стојан Арсовски, кој бил возач на Бојан Јовановски објасни дека го носел во неколку институции и во СЈО.

-Тоа ми беше во описот на работно место. Се сеќавам дека со Гордана Дувњак еднаш ги однесов во СЈО. Го носев и во Владата, МВР, УЈП. Додека тој беше внатре јас го чекав надвор на паркингот-опиша шоферот.