Дезинфекција на 162 згради во Чаир

0
77

По дезинфекцијата на влезовите на колективните згради во населбите Стар Чаир и Топанско Поле, денес витален процес за здравјето на граѓаните, Општина Чаир продолжи и во зградите на улицата Џон Кенеди, зградите во населбите Серава, Гази Баба, Саат-кула, Дуќанџик, колективните згради во зоната на Бит-пазар во близина на Трговскиот центар „Мавровка“.

Со ова се заокружи преземената акција, коja опфати дезинфекција на вкупно 162 влеза на колективните згради на територијата на општина Чаир.