Легенда! Синиша Михајловиќ им се врати на тренинзите!

0
165

Тренерот на Болоња и легенда на српскиот фудбал, Синиша Михајловиќ, исто како и неговите фудбалери, почна со индивидуални тренизни по дозволата од италијанската влада покажувајќи дека е на добар пат со борбата со леукемијата.

Михајловиќ од минатата година се бори со болеста поминувајќи две рунди на хемотерапија, но очигледно дека волјата за борба уште не го напуштила.

Секоја чест!Corriere della Sera@Corriere

Mihajlovic torna in campo per un allenamento solitario http://csera.it/fb3ed7fdlD 

View image on Twitter

40Twitter Ads info and privacySee Corriere della Sera’s other Tweets