Бошковски од Инфективна: „Состојбата ми е подобра, се чувствувам одлично“

341

Состојбата ми е подобра, се чувствувам одлично, вели лидерот на партијата Обединети за Македонија, Љубе Бошковски, по информацијата дека синоќа со компликации поради коронавирусот бил примен на Инфективната клиника.

Вели дека терапија ќе прима уште 3 до 4 дена и упати благодарност по медицинскиот персонал и сопартијците кои му пружаат поддршка.https://www.facebook.com/v2.12/plugins/post.php?app_id=&channel=https%3A%2F%2Fstaticxx.facebook.com%2Fx%2Fconnect%2Fxd_arbiter%2F%3Fversion%3D46%23cb%3Df777e0cde48284%26domain%3Dmakfax.com.mk%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fmakfax.com.mk%252Ff14f96a3d52bcec%26relation%3Dparent.parent&container_width=820&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fljubeboshkoski%2Fposts%2F3435356183177959&locale=en_US&sdk=joey&show_text=true&width=

Бошковски пред неколку дена изјави дека е позитивен на коронавирусот и дека се наоѓа во самоизолација во Челопек, но нема симптоми.