2 C
Skopje
вторник, 20 октомври, 2020

Малчески: Пазарењето на пратениците не се европски вредности кои што СДСМ ги промовира

0
Клучниот проблем зошто ние немаме датум за почеток на преговорите со Европска унија е суштинското отсуство на реформи. Па оние кои што...