16.8 C
Skopje
недела, 13 јуни, 2021

Зарем странските инвеститори уште не слушнале дека Шекеринска седна на столчето во НАТО?

Ги нема фабриките ветени од власта… Воопшто не ги слушам што ветуваат. Одамна е јасно дека странски инвестиции нема да има. Западот со свои кризи...

Што чекаат? Време е Заев и Мицковски да ја гаснат распалената атмосфера

Македонија е во тешка ситуација и поради епидемијата  поради економската криза и поради нападот врз македонскиот идентитет. На тоа треба да се одговори со...

Дошле, откорнале летниковец, го запалиле… има и сведоци – ама нема казнети

Има ли поголем ефект од градските инспектори кои на терен треба да ловат уништувачи и потпалувачи на заедничките добра во околината? Ако судиме според...

Над 43.000 граѓани досега се пријавени за вакцинирање

Вкупно 43.335 граѓани досега се пријавиле за вакцинирање против ковид-19 преку веб-страницата „Vakcinacija.mk“. Преку матичните лекари пријавени се 13.511 лица. Сите тие најверојатно ќе бидат...