Директорот на Државниот пазарен инспекторат позитивен на Kовид-19

0
83

Директорот на Државниот пазарен инспекторат, Стојко Пауновски, објави дека е позитивен на коронавирус.

„Би сакал да ве информирам дека и покрај строгото почитување на мерките уште од самиот почеток, вечерва добив позитивен резултат за Kовид-19. Немам никакви симптоми и веќе сум во домашна самоизолација. Посакувам брзо оздравување на на сите заболени граѓани и негативен тест на сите кои се во самоизолација. Чувајте се”, објави Пауновски на Фејсбук.