Казни за 429 лица за ненос

292

Во текот на изминатото деноноќие,  по однос на мерката за неносење лична заштита на лице регистрирани се 429 прекршоци.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид-19.