Казни за 725 граѓани кои не носеле маски

0
60

Во текот на изминатото деноноќие во земјава, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 725  прекршоци.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата, со цел справување со Ковид-19.