Што чекаат? Време е Заев и Мицковски да ја гаснат распалената атмосфера

0
582

Македонија е во тешка ситуација и поради епидемијата  поради економската криза и поради нападот врз македонскиот идентитет. На тоа треба да се одговори со единство на сите чинители во државата и секако со многу работа. Но..

Може ли да има обединување и единство меѓу политичарите (кои и најмногу го прават општествениот амбиент) ако меѓусебно се нарекуваат „убијци“, „банда“, „предавници“, „измамници“, „шверцери“, „марионети“…? Може ли да има функционални институции кога спротивставените партии блокираат, не прифаќаат други мислења, тераат само свои интерес или планови?

Прочитајте повеќе на следниот линк:https://skopskoeho.mk/shto-chekaat-vreme-e-zaev-i-mitskovski-da-ja-gasnat-raspalenata-atmosfera/